top of page

PROGRAMMA

Queen-must-go-on.png

QUEEN MUST GO ON

We Will Rock You! Queen Must Go On werd in 2022 in het SBS6 programma The Tribute - Battle Of The Bands uitgeroepen tot beste tribute band van Nederland. En dat is niet voor niets!

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band. 

Voor de echte Queen sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel. 

Drie dagen later staan de heren solo in de Ziggodome, maar eerst kunnen we van ze genieten in Leiden!

ABBA FEVER

Abba Fever: een ABBA-tribute act van wereldklasse! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha & Frida en twee rasmuzikanten als Björn & Benny, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium. Bij een show van Abba Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat! Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen! Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums en de sfeervolle podiumsetting inclusief een witte vleugel. De adembenemende stemmen van onze Agnetha & Frida zijn niet te onderscheiden van de echte ABBA-zangeressen. Abba Fever is dan ook niet voor niets de beste ABBA-tribute van Europa!

De Doe Maar tributeband “Smoorverliefd op Doe Maar” is al weer toe aan zijn 10e jaar. 

Door al die shows heeft Smoorverliefd een stevige reputatie opgebouwd van een band die, met bijzonder respect voor de roots van het materiaal een gigantisch feest maakt van elke plek waar ze spelen. Al-tijd! Dat daarnaast de jongens er ook nog eens extreem goed uitzien en strak gekleed in jaren 80 outfit het podium betreden mag als fijne bonus worden beschouwd.....

Kortom; de beste Doe Maar tribute van de BeNeLux staat klaar in de startblokken. Zing je mee? Awoei!

SMOORVERLIEFD OP

DOE MAAR

Andere-Hazes.png

Hazes is de basis! Al ruim 25 jaar vertolkt de geboren en getogen ras-Amsterdammer René van Beeten met pure passie en liefde voor het repertoire recht uit zijn hart de mooiste nummers van André Hazes sr.

Deze volkszanger weet als geen ander hoe hij het uitgebreide Hazes repertoire moet zingen. De vlieger, Zij Gelooft in Mij en Een Beetje Verliefd passeren allemaal de revue. Garantie dus op meezingen!

ANDERE HAZES

Rubberen-Henkie.png

Een tribute concert in Leiden is niet compleet zonder een eerbetoon aan Rubberen Robbie. De Leidse hitmachine die in de jaren 80 veel hits scoorde wordt alweer sinds 2008 opgevolgd door Rubberen Henkie.

Met hits als De Ambulance, Twee Mobiele Ogen, Aatje en natuurlijk 3 Oktober is het met Rubberen Henkie altijd een feestje: lekker meezingen onder het genot van een drankje! Op deze manier probeert Rubberen Henkie de muziek van hun Leidse helden levend te houden en door te geven aan de volgende generaties.

RUBBEREN HENKIE

bottom of page